Groningen uitgeschakeld door 'gek': Hij bedenkt altijd rare dingen

Groningen uitgeschakeld door 'gek': "Hij bedenkt altijd rare dingen"

Gepubliceerd: donderdag 5 november 2015 om 22:08do 05-11-2015 om 22:08

Door een bizar doelpunt werd Europa League-uitschakeling donderdagavond een feit voor FC Groningen. Ondrej Svejdik, die jarenlang de clubkleuren van de noorderlingen verdediger, trok in de Euroborg met 1-0 aan het langste eind met Slovan Liberic.

Een hoekschop werd door Groningen-doelman Sergio Padt onfortuinlijk in eigen doel verwerkt. "Het was de bedoeling", beweerde Svejdik na afloop tegenover RTV Noord. "Het was ons plan dat iedereen naar de eerste paal liep en de bal bij de tweede paal zou komen. Onze assistent-trainer is gek en bedenkt altijd rare dingen. Soms begrijp ik ze niet, maar deze keer hielp het ons."

Groningen-aanvaller Bryan Linssen had er op zijn beurt flink de pest in. "Het is ongelooflijk zuur dat we al twee wedstrijden voor het einde van groepsfase er al uit liggen", meldde hij aan Voetbal International. "Op basis van deze wedstrijd was dat onnodig. e verliezen deze wedstrijd omdat we in de tweede helft vergeten te voetballen. Voor rust ging dat wel goed. We hadden ook de controle en kregen ook kansen. Maar hun keeper had de dag van zijn leven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws