Merkwaardig gerucht in Italië: Barcelona polst afbouwende Braziliaan

Merkwaardig gerucht in Italië: Barcelona polst afbouwende Braziliaan

06-11-2015 14:48
1

FC Barcelona gaat in de winterstop een poging wagen om Kaká naar Camp Nou te halen. Dat merkwaardige gerucht komt vrijdag door uit Italië.

Het doorgaans niet erg betrouwbare Calciomercatoweb meldt dat Kaká op het lijstje van Barça staat. De berichten worden overgenomen door de Catalaanse boulevardkrant Sport, dat schrijft dat de Braziliaan wel oren heeft naar een terugkeer naar Europa. Kaká bouwt sinds vorig jaar af bij Major League Soccer-club Orlando City.

Het seizoen in de Verenigde Staten is echter ten einde en dus heeft Kaká voorlopig niets te doen. Daar komt Barça in beeld. De Catalaanse grootmacht zou eraan denken om de aanvallende middenvelder, die een verleden heeft bij aartsrivaal Real Madrid, voor een paar maanden te huren.

Het is zeker niet de eerste opvallende naam die rondzingt in Camp Nou. In een eerder stadium werd ook Dirk Kuyt ook al genoemd, maar de Feyenoord-topscorer heeft aangekondigd 'gewoon' in Rotterdam-Zuid te blijven. Barça is op zoek naar een ervaren back-up voor Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast