Curieus ontslag voor Ajax-icoon: Ze zeggen dat het op de website staat...

Curieus ontslag voor Ajax-icoon: "Ze zeggen dat het op de website staat..."

06-11-2015 20:34

Ruud Krol heeft deze week zijn congé gekregen als trainer van Raja Casablanca. De voormalig Oranje-international werkte slechts een halfjaar bij de Marokkaanse topclub. Krol wacht overigens nog op de officiële bevestiging van zijn ontslag. 

"Het zat er wel een beetje in. Het is een heel vreemde club. De fans zijn heel machtig", laat het Ajax-icoon in een reactie weten aan Voetbal International. "We werden in de halve finale van de Marokkaanse beker uitgeschakeld. En dat kan niet."

"Vanaf het begin was het niet helder. Er zijn heel veel dingen gebeurd", gaat Krol verder. "Ik voelde me hier ook niet thuis. Ik werkte wel goed met de jongens, maar er was geen structuur en ze waren ook slecht met betalen."

De situatie rond zijn gedwongen vertrek blijft vaag. "Het stond 's morgens op de clubwebsite. Ik werd gebeld door mijn assistent. Ik wist zelf van niets. Later werd ik gebeld door de rechterhand van de clubpresident om te praten. Maar tot nu toe is het contract nog niet officieel opgezegd, schriftelijk. Ze zeggen dat het op de website staat… Ik ga niet weg uit Casablanca voor het geregeld is."