'Ajax en Heerenveen krijgen te maken met serieuze concurrentie voor talent'

'Ajax en Heerenveen krijgen te maken met serieuze concurrentie voor talent'

11-11-2015 12:58
3

Een klap voor Ajax en sc Heerenveen in de race om de handtekening van Marko Grujic. Na Manchester United schijnt ook Internazionale zich te hebben gemeld.

Inter is bezig aan een wederopstanding in de Serie A, met een tweede plek als prima tussenbalans. In de zomer kwamen topaankopen als Geoffrey Kondogbia en Ivan Perisic naar Giuseppe Meazza en in de winter gaat de ploeg van trainer Roberto Mancini mogelijk wéér de transfermarkt op. Grujic is het volgende doelwit.

La Gazzetta dello Sport meldt woensdag dat Inter inmiddels heeft geïnformeerd naar de vraagprijs van Grujic, die onder contract staat bij Rode Ster Belgrado. De negentienjarige middenvelder zou minimaal 4,5 miljoen euro moeten kosten, maar met de belangstelling van Ajax, Heerenveen, Manchester United en ook AS Roma en Chelsea, kan de prijs flink worden opgedreven.

Grujic is een negentienjarige middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van Rode Ster Belgrado. In dienst van de Servische topclub maakt hij een uitstekend seizoen door. De 1,91 meter lange middenvelder en jeugdinternational van Servië scoorde vier keer in zestien competitieduels.