Lodeweges opvallende concurrent Van der Heide: Kunnen we prima gebruiken

Lodeweges opvallende concurrent Van der Heide: "Kunnen we prima gebruiken"

Gepubliceerd: maandag 16 november 2015 om 19:05ma 16-11-2015 om 19:05

Diverse media meldden afgelopen weekend dat Sandor van der Heide (SC Cambuur) op korte termijn benoemd zal worden als hoofdtrainer van topklasser IJsselmeervogels. Hij lijkt inmiddels echter concurrentie te hebben gekregen van een oude bekende. Ook Dwight Lodeweges zou namelijk in beeld zijn bij de amateurclub uit Spakenburg. 

Het Algemeen Dagblad meldt dat maandag. Een week geleden werd Frans Adelaar ontslagen door IJsselmeervogels en de zoektocht naar zijn opvolger is in volle gang. Fred Benson, spits van de club, heeft de naam van Lodeweges ook horen rondzoemen.

"Ik hoor zijn naam nu steeds. Lodeweges is iemand met ervaring. Die kunnen we nu prima gebruiken", stelt de voormalig speler van onder meer Vitesse en RKC Waalwijk. "De nieuwe trainer zal rust en structuur moeten brengen."

Lodeweges (58) zit werkloos thuis sinds hij onlangs zijn ontslag in diende bij sc Heerenveen. Met die club kende hij een beroerde start in de Eredivisie. De Friezen stelden Foppe de Haan aan als interim-trainer. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws