Van Gaal moet improviseren bij Man United en heeft nieuws voor PSV

Van Gaal moet improviseren bij Man United en heeft nieuws voor PSV

20-11-2015 10:58
3

Louis van Gaal kampt met de nodige personele problemen in de aanloop naar het Premier League-treffen met Watford. Een kwartet spelers moet verstek laten gaan.

Van Gaal bevestigde vrijdagochtend op de persconferentie, daags voor het bezoek aan Watford, dat Michael Carrick, Marouane Fellaini, Antonio Valencia, Anthony Martial en Wayne Rooney niet inzetbaar zijn. De absentie van Rooney is onverwacht. De spits heeft tijdens interlandverplichtingen met Engeland een griepje opgelopen.

De kans is groot dat Rooney er woensdag wél weer bij is, als Manchester United het in de Champions League opneemt tegen PSV. Ook Martial keert dan waarschijnlijk terug. De Franse zomeraankoop liep afgelopen dinsdag een enkelblessure op en verliet Wembley op krukken. Door de lange blessurelijst ligt er een basisplaats in het verschiet voor Memphis Depay.

Van Gaal is Valencia voor langere tijd kwijt. De vleugelspeler uit Ecuador is deze week onder het mes gegaan en de revalidatie vergt naar verwachting meerdere maanden. "En Carrick is veel sneller terug dan iedereen denkt", drukt Van Gaal de United-fans op het hart.