'Van Gaal komt in zoektocht naar nieuwe linksback uit bij oud-Feyenoorder

'Van Gaal komt in zoektocht naar nieuwe linksback uit bij oud-Feyenoorder"

22-11-2015 18:15
0

De kans is groot dat Louis van Gaal in de winterse transferperiode met een dikke portemonnee de markt op gaat. Een nieuwe linksback heeft de hoogste prioriteit bij Manchester United. Bruno Martins Indi wordt gelinkt aan de ploeg van Van Gaal.

Door de beenbreuk van Luke Shaw is de spoeling dun aan de linkerkant van de defensie en dat probleem moet in januari opgelost worden. In Engeland worden vijf namen aan Manchester United gelinkt, waaronder die van oud-Feyenoorder Martins Indi.

Van Gaal koestert warme herinneringen aan de samenwerking met Martins Indi op het WK in Brazilië. De verdediger, die het liefst centraal speelt, staat nu onder contract bij FC Porto, waar hij niet altijd verzekerd is van een basisplek.

De nummer één op het lijstje is volgens Manchester Evening News Ashley Cole. De geroutineerde Engelsman zit op een dood spoor bij AS Roma, waar hij in maart voor het laatst in actie kwam. Van Gaal en zijn technische staf zouden Cole echter zien als een ideale oplossing voor de korte termijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op in het Nederlands op VoetbalPrimeur.nl en vertaald met behulp van AI-technologie. Als er problemen zijn met de vertaling, contact us en/of click here voor het artikel in het Nederlands.