Hasselbaink maakt naam in Engeland: 'Ik voel me gevleid door de interesse'

Hasselbaink maakt naam in Engeland: 'Ik voel me gevleid door de interesse'

23-11-2015 15:40
3

Jimmy Floyd Hasselbaink begon vorig jaar aan zijn trainersloopbaan als coach van Burton Albion. En met succes: zijn ploeg werd kampioen in de League Two en staat nu vijfde in de League One. Die prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven: clubs uit het Championship hebben interesse in Hasselbaink.

Volgens Engelse media zijn Fulham, Rotherham United en Queens Park Rangers de clubs die Hasselbaink zouden willen inlijven. De voormalig spits van onder meer Chelsea is echter niet van plan om te vertrekken bij Burton Albion. "Ik voel me gevleid en ik ben ambitieus, maar voorlopig focus ik me op Burton Albion", citeert het Algemeen Dagblad Hasselbaink uit de Burton Mail

Burton-voorzitter Ben Robinson weet dat het desondanks moeilijk zal worden om zijn coach te behouden. "Vanaf de eerste dag hebben we gezegd dat Jimmy deze klus bij Burton als een opstapje ziet." In de Burton Mail antwoordt Hasselbaink op de geruchten over zijn toekomst. "Ik heb geen invloed over alle speculaties. Ik kan alleen maar zo goed mogelijk mijn best doen bij Burton."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie