Liverpool-legende onthult: 'Klopp kijkt rond in Duitsland en wil hem vervangen'

Liverpool-legende onthult: 'Klopp kijkt rond in Duitsland en wil hem vervangen'

25-11-2015 13:15
1

Oud-doelman Bruce Grobbelaar is geen fan van Simon Mignolet. Grobbelaar, die dertien jaar voor Liverpool speelde, vindt dat het tijd wordt dat trainer Jürgen Klopp voor een nieuwe doelman gaat kiezen.

De 58-jarige Zimbabwaan speelde 440 wedstrijden voor The Reds en uit al langer kritiek op Mignolet. "Ik ben al een jaar of twee, drie kritisch op Mignolet. Er werd me zelfs verzocht om niet meer openlijk kritiek te uiten op hem", vertelt Grobbelaar aan talkSPORT. "Ik heb gezegd dat hij een goede lijnkeeper is, maar niet beschikt over het totaalpakket wat je moet hebben als doeman."

Momenteel is Grobbelaar trainer bij het Canadese Ottawa Fury, dat uitkomt in de NASL, de competitie van Noord-Amerika. Daar heeft hij een keeper onder zijn hoede die beter zou zijn dan Mignolet. Het gaat om de 24-jarige Marcel DeBellis. "Hij is meer dan alleen een goede lijnkeeper", aldus Grobbelaar, die weet dat Klopp in de Bundesliga rondkijkt. "Hij heeft een aantal keepers uit Duitsland bekeken, dus het zou kunnen dat Liverpool in januari een nieuwe doelman haalt."