Fraaie steunbetuiging van De Jong: Dat kun je je bijna niet voorstellen

Fraaie steunbetuiging van De Jong: "Dat kun je je bijna niet voorstellen"

26-11-2015 14:43

PSV heeft nog niet veel plezier beleefd aan Maxime Lestienne. De Belgische vleugelspeler startte sterk aan het seizoen, maar kreeg nadien met een persoonlijk drama af te rekenen. Lestienne verloor in kort tijd zowel zijn vader en zijn moeder en krijgt alle tijd van de Eindhovense club de gelegenheid om het zware verlies te verwerken.

Ook de spelersgroep van PSV leeft mee met Lestienne. Luuk de Jong droeg het knappe gelijkspel tegen Manchester United woensdagavond op aan zijn collega. "Dit was voor hem", citeert het Eindhovens Dagblad de aanvoerder van PSV.

"Wat hij heeft meegemaakt, dat kun je je bijna niet voorstellen. We hebben de afgelopen weken steeds contact gehouden en Maxime heeft ons in de afgelopen periode voor wedstrijden ook regelmatig succes gewenst", aldus De Jong.

Met nog één wedstrijd te spelen in groep B van de Champions League bezet PSV de derde plek met zeven punten. Wolfsburg voert de groep aan met negen punten, United volgt met acht punten. Bij een thuiszege op CSKA Moskou plaatsen de Eindhovenaren zich voor de volgende ronde van het miljoenenbal.