Fledderus beticht Feyenoord van competitievervalsing: Het is heel erg wennen

Fledderus beticht Feyenoord van competitievervalsing: "Het is heel erg wennen"

Gepubliceerd: zaterdag 5 december 2015 om 21:47za 05-12-2015 om 21:47

Menig voetballer vindt het niet leuk om te spelen op kunstgras. Het feit dat Heracles Almelo in eigen stadion op kunstgras speelt, wordt door sommigen zelfs betiteld als competitievervalsing. De ploeg van John Stegeman zou immers voordeel hebben van dat feit. Aanvoerder Marc-Jan Fledderus gooit het over een andere boeg. Hij is juist niet te spreken dat de aanstaande tegenstander Feyenoord met een andere bal speelt. 

"Het is heel erg wennen moet ik zeggen", vertelt de 32-jarige middenvelder voor de camera van Telegraaf TV. "Het is een heel andere bal dan de Derby Star. Dan hebben ze het altijd over competitievervalsing bij kunstgras, maar dit is dan natuurlijk net zo goed competitievervalsing."

"Maar we hebben een week de tijd gehad om er aan te wennen, dus we gaan ons best doen", voegt de ervaren linkspoot daar direct aan toe. Heracles speelt zondagmiddag om 14:30 uur in De Kuip. De nummer vier van de Eredivisie ging vorige week met 4-2 onderuit bij FC Utrecht. Thuisploeg Feyenoord won juist met 4-2, onder meer dankzij een hattrick van Michiel Kramer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ben jij het eens met Fledderus?

Ja
65%
Nee
35%
(4974 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws