Tegen FC Twente móet het gebeuren, we kunnen ze zeker pakken

"Tegen FC Twente móet het gebeuren, we kunnen ze zeker pakken"

06-12-2015 08:51
1

De Graafschap heeft de overwinning van vorige week op SC Cambuur geen goed vervolg kunnen geven. Zaterdagavond werd er tegen tien Utrechters met 0-1 verloren.

"Ik had zelf in het begin al moeten scoren", blikt spits Cas Peters terug met Omroep Gelderland. "Ik wilde de bal erin chippen, maar de keeper pakte hem. In de tweede helft gingen we de duels niet aan voorin. De tweede ballen waren niet voor ons. We hadden het anders moeten aanpakken, er zat niet echt een plan achter. Het moet wel anders bij ons. We hebben weinig weggeven, maar we hadden er veel meer strijd in moeten gooien."

Volgende week wacht het duel met het kwakkelende FC Twente, dat zaterdag niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Excelsior. "Dan moet het tegen hun maar gaan gebeuren. We kunnen Twente zeker pakken. mij is het mooi om daar weer terug te komen. Mijn familie komt ook kijken."

Trainer Jan Vreman had meer van zijn ploeg verwacht, vooral toen FC Utrecht met tien man kwam te staan. "Natuurlijk hoopten we dat het ons iets kon opleveren, maar we hebben geen kans meer gecreëerd, ondanks het feit dat we met veel aanvallers hebben gespeeld. We hebben te weinig naar elkaar gekeken om er meer uit te halen."

"Qua inzet valt er niks van te zeggen, al hebben we ook dat niet op de juiste manier gedaan", gaat de coach verder op de clubsite. "Het is wel een teleurstelling dat we tegen tien man te weinig hebben gebracht en dan met name in het voetballende gedeelte. Helaas hebben we er niet meer uit gehaald. Op naar de volgende wedstrijd. Dat is Twente-uit."