Nederlander beste FIFA 16-speler ter wereld!

Nederlander beste FIFA 16-speler ter wereld!

08-12-2015 15:00
9

Koen Weijland, bekend van het YouTube-kanaal Koning FIFA, is sinds deze week de beste FIFA 16-speler ter wereld. Sinds afgelopen zondag staat de talentvolle gamer aan de top van de wereldwijde FIFA 16-ranglijst. Hij laat daarmee liefst 1,5 miljoen spelers van over de hele wereld achter zich.

Dat doet Koen in het onderdeel Online Seizoenen, veruit het meest populaire en prestigieuze onderdeel binnen het veelgeprezen spel. In Online Seizoenen beginnen spelers in divisie 10 en kunnen ze door wedstrijden te winnen promoveren naar hogere divisies, met als ultiem doel terechtkomen in divisie 1. Daarin zitten op dit moment slechts 24.108 spelers, en daarvan is Weijland nu dus de beste.

Koen Weijland, 23 jaar en afkomstig uit Arnhem, reageert verheugd op zijn positie op de ranglijst. "Op zondagavond 6 december klom ik van plek 3 naar plek 2 en niet veel later die avond zelfs naar plek 1. Het is voor het eerst in 4 jaar tijd dat ik bovenaan de online wereldranglijst sta bij EA SPORTS FIFA. Eerder lukte me dat in FIFA 10 en FIFA 11, destijds nog op de Playstation 3", laat Koen weten tegenover VoetbalPrimeur.nl.

Op zijn YouTube-kanaal Koning FIFA - een samenwerking tussen VoetbalPrimeur.nl en Endemol Beyond - deelt Koen Weijland zijn kennis en ervaring met de FIFA-liefhebbers. Zo geeft hij diverse tips en tricks over hoe je beter in het spel kunt worden. Daarnaast speelt Koning FIFA elke week een wedstrijd tegen een bekende voetballer. Hieronder introduceert Weijland zelf zijn kanaal. Ook het moment dat hij de koppositie veroverde staat erop. (Zie link)

Link naar YouTube-channel: https://www.youtube.com/channel/UCdhvqGxupF2SgtGYnu1oxgw
Link naar introductie Koning FIFA: https://www.youtube.com/watch?v=6V0ipRta8Ms

 

1.426.853 mensen achter zich laten, het is 'm gelukt! Koning FIFA is de nummer 1 van de wereld. RESPECT!

Posted by Voetbalprimeur on dinsdag 8 december 2015