De Jong zet streep door trio en begroet kwintet: Kan echt goed voetballen

De Jong zet streep door trio en begroet kwintet: "Kan echt goed voetballen"

11-12-2015 16:01

SC Cambuur verkeert in zwaar weer. De ploeg van Henk de Jong wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen en staat met zeven punten op een voorlaatste plaats. Daarbij mist De Jong ook de nodige spelers en moet hij dus opnieuw puzzelen. 

Sjoerd Overgoor, Sander van de Streek en Furdjel Narsingh moeten allen verstek laten gaan. De Jong blijft op de clubsite van Cambuur echter positief. "Daartegenover staat de terugkeer van Leonard Nienhuis, Martijn Barto en Valmir Berisha. En ook Marvin Peersman komt terug van een schorsing, dus gelukkig zijn er ook positieve dingen te melden", die ook Jergé Hoefdraad na een slepende blessure zijn rentree bij het tweede zag maken. "Jergé kan echt goed voetballen en na de winterstop van waarde zijn voor onze ploeg."

Wedden

Meer odds

Cambuur neemt het in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op tegen NEC, dat knap zevende staat. "NEC is gewoon een hele lastige tegenstander met veel fysiek en kwaliteit in de ploeg. Ze staan niet voor niks op de plek waar ze nu staan. Maar ik ben ook nog steeds blij met mijn jongens hoor. Het is weer een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen, we moeten niet zeuren en vol gas geven."