Update: 'Watford betaalt 1,5 miljoen en heeft Berghuis-concurrent bijna binnen'

Update: 'Watford betaalt 1,5 miljoen en heeft Berghuis-concurrent bijna binnen'

Gepubliceerd: woensdag 16 december 2015 om 17:16wo 16-12-2015 om 17:16

De situatie van Steven Berghuis wordt er niet beter op bij Watford. De vleugelaanvaller werd afgelopen zomer overgenomen van AZ voor een miljoenenbedrag, maar komt amper aan spelen toe bij de Premier League-club uit Londen. Nu lijkt Watford ook nog eens een concurrent in huis te gaan halen. 

Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia, zijn er namelijk stellig van overtuigd dat The Hornets zo goed als rond zijn met AS Roma over de komst van Juan Iturbe. De 22-jarige Argentijn maakte in de zomer van 2014 voor liefst 22 miljoen euro de overstap van Hellas Verona naar Roma. Bij de grootmacht uit de Italiaanse hoofdstad heeft de dribbelaar echter nooit de verwachtingen in kunnen lossen. 

Hoeveel Watford in januari gaat betalen voor Iturbe is onbekend. Waarschijnlijk neemt Roma met ongeveer tien miljoen euro genoegen. Dat is het dubbele van het bedrag dat Berghuis (24) afgelopen zomer kostte. Het Engelse avontuur van de voormalig speler van FC Twente en AZ verloopt vooralsnog uiterst teleurstellend. De buitenspeler kwam tot welgeteld vijf optredens in de Premier League. Hij scoorde nog niet. 

Update 17:16
Italiaanse media verwachten dat de onderhandelingen tussen Watford en AS Roma over de overstap van Iturbe komende week worden afgerond. De Premier League-club betaalt in eerste instantie anderhalf miljoen euro om de jonge Argentijn tot de zomer te huren. Wil Watford Iturbe definitief inlijven, dan moet er op 1 juni 2016 nog eens vijftien miljoen euro worden overgemaakt naar Italië. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws