Heracles heeft vervanger voor Weghorst al in huis: In zeven duels veertien goals

Heracles heeft vervanger voor Weghorst al in huis: "In zeven duels veertien goals"

21-12-2015 08:23

Paul Gladon staat al klaar om Wout Weghorst te vervangen bij Heracles Almelo. Dat liet hij ook zien tegen FC Groningen, want Gladon mikte de 1-1 tegen de touwen. Weghorst wordt begeerd door Cardiff City, maar Heracles heeft een goede vervanger.

De naam van die vervanger is dus Gladon, die goed in vorm is. "Hoe ik dat weet? In zeven wedstrijden bij de beloften heb ik veertien goals gemaakt. Daar is niks mis mee. Dit was onze derde wedstrijd in zes dagen en dan voel je je wel een beetje aan dat er wat pijntjes zijn en dat de trainer misschien wat wisselingen gaat doorvoeren", aldus de spits in het Algemeen Dagblad.

"Ik ga met een heel goed gevoel op vakantie, maar dat had ik sowieso wel gedaan, hoor. Ik ben in het afgelopen half jaar een veel betere speler geworden. Het niveau ligt een stuk hoger dan bij Sparta Rotterdam", weet Gladon, die voorheen op Het Kasteel speelde. Niet alleen 'nieuweling' Gladon scoorde, ook de nog vrij onbekende Gino Bosz, zoon van Vitesse-trainer Peter Bosz, mikte raak. Uit een vrije trap, vlak voor tijd. "Ik heb een goede trap en als Mark-Jan Fledderus als aanvoerder zegt dat ik hem moet nemen, dan gaat de rest wel aan de kant", lachte de jongeling.