Hiddink krijgt hulp van dankbare Chelsea-speler: Hij staat niet op het veld

Hiddink krijgt hulp van dankbare Chelsea-speler: "Hij staat niet op het veld"

21-12-2015 17:13
2

Guus Hiddink is de interim-manager van Chelsea, na het ontslag van José Mourinho. Branislav Ivanovic vindt niet dat de manager het verschil moet maken, maar dat de spelers dat moeten doen. De Serviër is overigens wel blij met Hiddink.

"Hij is de manager die mij een échte kans heeft gegeven bij deze club. Ik weet hoe goed het werk was dat hij hier de eerste keer als manager al heeft verricht. Ik ben hem dankbaar voor zijn inbreng, ook al was het lang geleden", vertelde Ivanovic op de clubsite. "Nu breekt er een nieuwe uitdaging aan, een totaal andere situatie ook. Ons eerste doel is om te stabiliseren, waardoor we kunnen spelen zoals we tegen Sunderland deden."

"Alle spelers hebben verantwoordelijkheid voor de dingen die zijn gebeurd en voor onze huidige klassering", vervolgt Ivanovic, die niet vindt dat Hiddink als reddende engel moet worden gezien. "De manager staat niet op het veld. Dat zijn de spelers, we kunnen alleen onszelf veranderen. We moeten eerlijk naar elkaar en naar onszelf zijn. Dan een paar wedstrijden op rij winnen en dat blijven doen. Dat is belangrijk voor de club."