'Galatasaray wil slag slaan door oud-Ajacied te herenigen met Sneijder'

'Galatasaray wil slag slaan door oud-Ajacied te herenigen met Sneijder'

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2015 om 14:21wo 23-12-2015 om 14:21

Ryan Babel zou voor een zeer opmerkelijke terugkeer staan naar Turkije. De oud-Ajacied staat hoog op het verlanglijstje van Galatasaray en lijkt op korte termijn de overstap te maken naar de Turkse grootmacht, waar ook Wesley Sneijder onder contract staat.

Dat melden althans diverse Turkse media. Galatasaray en Babel zijn het naar verluidt reeds eens over de voorwaarden, waardoor de ondertekening van het contract niet lang meer op zich hoeft te laten wachten. Babel speelt momenteel voor Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten en staat met die club bovenaan in de competitie. Persoonlijk gaat het de aanvaller minder voor de wind. In zeven wedstrijden scoorde hij pas één keer.

Winny Haatrecht, de zaakwaarnemer van de voormalig Ajacied, laat in een reactie aan VoetbalPrimeur weten dat hij 'op dit moment niets kan zeggen' over een eventuele overstap van zijn cliënt naar een nieuwe club. De 29-jarige Babel speelde in Turkije eerder voor Kasimpasa, waar hij tussen 2013 en 2015 actief was alvorens naar Al Ain te vertrekken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws