Vader dwarsboomt transferplannen van Liverpool-target: Ik heb zijn paspoort

Vader dwarsboomt transferplannen van Liverpool-target: "Ik heb zijn paspoort"

24-12-2015 14:22
6

Niets leek een overgang van Marko Grujic naar Liverpool in de weg te staan. De negentienjarige Serviër van Rode Ster Belgrado maakte zelf al bekend dat een transfer dichtbij is, maar zijn vader lijkt nu roet in het eten te gooien.

Goran Grujic vindt het maar niets dat zijn zoon naar Liverpool wil verkassen en heeft zijn paspoort ingenomen. Daardoor kan de overgang niet worden afgerond. "Ik laat ze mijn kind niet verpesten", zou Grujic senior hebben gezegd volgens The Daily Mail. "Nadat ze tien keer op een dag hadden gebeld, overtuigden ze hem. Maar zijn paspoort heb ik en ik verklaar dat Marko nergens heen gaat."

Goran is boos op Rode Ster Belgrado, dat een bod van zes miljoen euro accepteerde vanwege acute geldnood. "Ze hebben erg veel haast om hem te verkopen, maar moeten juist geduld hebben. Als ze de titel winnen is Marko nog veel meer waard." Hij vreest bovendien eenzelfde scenario als bij landgenoot Lazar Markovic, die niet kon overtuigen bij Liverpool en is verhuurd aan Fenerbahçe.

Volgens Jürgen Klopp valt er 'niets te vertellen' over de situatie, meldt de Liverpool Echo. De middenvelder beleeft dit seizoen zijn doorbraak in Servië. In 21 competitieduels scoorde hij vijf keer.