Dikke onvoldoende voor verhuurde Ajacied: 'Steeds groter wordende frustratie'

Dikke onvoldoende voor verhuurde Ajacied: 'Steeds groter wordende frustratie'

28-12-2015 08:50
7

Ajax heeft dit seizoen vier spelers verhuurd aan Willem II. Een daverend succes is het nog niet te noemen. Tot dusver voldoet alleen Lucas Andersen, vindt het Brabants Dagblad.

De regionale krant maakt halverwege het seizoen de balans op en geeft Andersen een 7 voor zijn prestaties. 'Heeft een fluwelen balbehandeling. Nu nog de puntjes op de i, iets effectiever mág', schrijft het BD. Richairo Zivkovic krijgt een dikke onvoldoende: een 4.5. 'Blijft kansen krijgen, blijft ze missen. Voor medespelers, trainers, supporters en ongetwijfeld voor hemzelf een steeds groter wordende frustratie. Komt de klasse die hij in zich heeft er nog uit?'

De Sa kan ook nog niet imponeren in Tilburg. Hij krijgt een 5.5. 'Als persoon is hij bewust nederig, vertelde deze Ajax-huurling in een interview. Op het veld mag er wel wat meer vuur in zijn sloffen. Als aanvaller moet hij vaker in scoringspositie kunnen komen.' Ruben Ligeon is de vierde huurling, maar speelde te weinig. De verdediger kwam nog maar zes officiële wedstrijden in actie.