'Ronaldo heeft maling aan Real en stapt in vliegtuig naar Nederlandse 'liefje''

'Ronaldo heeft maling aan Real en stapt in vliegtuig naar Nederlandse 'liefje''

Gepubliceerd: dinsdag 29 december 2015 om 17:53di 29-12-2015 om 17:53

Cristiano Ronaldo heeft geen boodschap aan de wens van Real Madrid om niet meer zo vaak in zijn privéjet naar Marokko te stappen. Badr Hari ontvangt de ster van Real Madrid deze week in Marrakech.

Dat melden verschillende media in Marokko dinsdag. Ronaldo heeft naar het schijnt een suite van 3200 euro per nacht in het luxe hotel The Pearl Marrakech geboekt, met de bedoeling om rond de jaarwisseling op te trekken met Hari. Dat is koren op de molen van de boulevardpers, die een vermeende romance tussen de Portugees en Marokkaanse Nederlanders oprakelt.

In Franse, Spaanse en Engelse media werd eerder deze maand gesuggereerd dat Ronaldo en Hari er een wel heel intieme relatie op nahouden. De kickbokser, die onlangs nog werd veroordeeld tot een celstraf wegens zware mishandeling, zou zelfs een homoseksuele relatie met Ronaldo hebben.

Real Madrid speelt woensdagmiddag nog in de Primera División tegen Rayo Vallecano, waarna Ronaldo in zijn vliegtuig zal stappen. Hij keert naar verwachting kort na de jaarwisseling terug, omdat hij op zondag weer aan de bak moet tegen Valencia. Ook Karim Benzema gaat naar verluidt op bezoek bij Hari.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws