Update: wanhopige Van Gaal lost gebrek aan goals op met verrassende naam

Update: wanhopige Van Gaal lost gebrek aan goals op met verrassende naam

Gepubliceerd: vrijdag 1 januari 2016 om 12:50vr 01-01-2016 om 12:50

Louis van Gaal wil volgens de Engelse boulevardkrant The Daily Mirror het gebrek aan doelpunten verhelpen door een verrassende naam. De manager van Manchester United heeft huurling Will Keane teruggehaald.

De tabloid meldt dat Keane is teruggeroepen van een huurperiode bij Preston North End, waar hij in twintig duels tot slechts één competitiedoelpunt kwam. De 22-jarige wordt door de krant gezien als mogelijke 'redder' voor Van Gaal, die wanhopig op zoek is naar doelpunten dan wel een goede aanvaller met veel snelheid.

Van Gaal zou dinsdag met Keane om tafel hebben gezeten om uit te leggen wat hij van plan is met de jongeling. Keane krijgt naar verluidt een kans om zichzelf te bewijzen bij United. Van Gaal stuurde in november een andere aanvaller, Jason Wilson, juist op huurbasis naar Brighton & Hove Albion. In de zomer werden Robin van Persie en Javier Hernandez al verkocht en werd het huurcontract van Radamel Falcao niet verlengd.

Update 12:50 uur
Van Gaal heeft Keane inderdaad teruggeroepen van zijn huurperidoe bij Preston, zo bevestigde de laatstgenoemde club. "Het ging allemaal snel in de afgelopen 24 uur. United zei dat het een extra speler nodig had", aldus Simon Grayson van Preston. "Het is jammer dat Will vertrekt, hij begon zich net thuis te voelen. Maar dit houd je toch bij huurlingen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Verdient Van Gaal meer tijd?

Ja
75%
Nee
25%
(1432 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws