'Belgische club richt pijlen op PSV-verdediger vanwege te duur Ajax-doelwit'

'Belgische club richt pijlen op PSV-verdediger vanwege te duur Ajax-doelwit'

02-01-2016 09:19
12

Standard Luik is van plan om zich in de wintertransferperiode flink te gaan versterken. En daarvoor heeft het onder meer Nicolas Isimat-Mirin van PSV op het oog. Ook Ajax-doelwit Milos Kosanovic wordt genoemd.

Volgens La Dernière Heure focust men zich bij de Rouches vooral op de komst van Kosanovic of Isimat-Mirin. Kosanovic was het belangrijkste doelwit van Standard, maar hij wordt gevolgd door verschillende clubs uit België, maar ook door Ajax. De vraagprijs van drie miljoen euro zou iets te hoog zijn voor de Rouches.

Wedden

Meer odds

Daardoor komt de naam van Isimat-Mirin ineens bovendrijven. De Fransman speelde dit seizoen nog maar 546 minuten in de Eredivisie voor PSV en mag volgens het Franse medium op zoek naar een nieuwe club. De verdediger werd afgelopen zomer door PSV definitief overgenomen van AS Monaco. Vorig seizoen speelde Isimat-Mirin al op huurbasis in Eindhoven. Overigens betaalde PSV een bedrag van drie miljoen euro voor de Fransman en juist dat bedrag vindt Standard te hoog voor Kosanovic. Het is de vraag of PSV, als de club al wil meewerken, genoegen neemt met minder dan drie miljoen.