Verdediger geeft Van Gaal hoop op transfer: Ik wil niet meer op de bank zitten

Verdediger geeft Van Gaal hoop op transfer: "Ik wil niet meer op de bank zitten"

04-01-2016 11:35
2

Marquinhos is gevleid door de vermeende belangstelling van Manchester United en lijkt een overstap naar Engeland wel te zien zitten. De Braziliaan zou open staan voor een vertrek bij Paris Saint-Germain deze zomer.

Marquinhos geldt als één van de grootste talenten op de Europese velden, maar hij is er nog niet in geslaagd een basisplaats te bemachtigen in Parijs. Dit seizoen mocht de 21-jarige verdediger pas zeven keer starten in de Ligue 1. "Net als iedereen, wil ik deel uitmaken van de basisformatie", zegt hij tegen JDD. "Maar we moeten de keuzes van de trainer respecteren."

"Ik blijf hard werken om mijn plaats te veroveren. Maar ik kom straks op een leeftijd dat ik niet meer op de bank wil zitten", vervolgt Marquinhos, die in 2013 voor ruim dertig miljoen euro werd overgenomen van AS Roma. "Er zijn nu nog zes maanden om prijzen te winnen met PSG. Daarna zullen we zien wat er gebeurt."

De verwachting is dat Manchester United zo snel mogelijk een nieuwe centrale verdediger wil strikken. Alleen Chris Smalling is dit seizoen een zekerheid onder Louis van Gaal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie