Ik belandde na elke goede wedstrijd weer op de bank of de tribune

"Ik belandde na elke goede wedstrijd weer op de bank of de tribune"

04-01-2016 17:09
3

Urby Emanuelson is maandag gepresenteerd bij Hellas Verona. De 29-jarige oud-Ajacied, die sinds zijn vertrek bij Atalanta Bergamo afgelopen zomer zonder club zat, bereikte afgelopen weekeinde al een akkoord met de Serie A-club.

"Bij Atalanta belandde ik na elke goede wedstrijd weer op de bank of tribune", zegt Emanuelson tegen de La Gazzetta dello Sport. "Ik had daarom geen haast om te kiezen, ik zocht een team dat echt vertrouwen in mij heeft. Dat heb ik in Verona gevonden." De linkspoot trainde het afgelopen half jaar onder meer mee met Ajax en AC Milan. 

Wedden

Meer odds

Bij Hellas moet Emanuelson spitsen Luca Toni en Giampaolo Pazzini op maat gaan bedienen. Woensdag neemt zijn nieuwe club het op tegen Juventus. "Ik ben er klaar voor. Ik heb een paar oefenduels gespeeld met Milan en verder elke week getraind alsof ik een wedstrijd moest spelen. Ik zal niet meteen op mijn best zijn, maar hoop mijn bijdrage te leveren."

Hellas Verona is momenteel de hekkensluiter in de Serie A. De achterstand op de veilige zeventiende plaats is acht punten. "De wedstrijd tegen Juventus is een moeilijke, maar als we willen overleven moeten we overal punten halen."