'Ajax is mijn eerste grote liefde en als ze me vragen, dan zal ik terugkeren'

'Ajax is mijn eerste grote liefde en als ze me vragen, dan zal ik terugkeren'

04-01-2016 17:53
8

Mitchell Donald koos afgelopen zomer voor een transfer van het Russische Mordovia Saransk naar Rode Ster Belgrado uit Servië. De Amsterdammer, die in het verleden bij Ajax speelde, heeft het naar zijn zin. En tussen de regels door blijkt dat Donald graag nog eens bij Ajax wil spelen.

Op dit moment speelt Donald voor een appel en een ei bij Rode Ster. De club uit Belgrado heeft niet veel geld tot beschikking en moet het met weinig middelen zien te rooien. Donald hoopt dat de club een optie in zijn contract licht. "We hebben wel over het geld gesproken en het is duidelijk dat er nog wat water bij de wijn moet. Het gaat om het geld, ja. Maar het gesprek was positief", stelt de speler in het Servische Novosti.

Donald gaat er dan ook van uit dat hij zijn loopbaan vervolgt bij Rode Ster. Als dat niet het geval is, mag zijn oude club Ajax zeker nog eens aankloppen. "Ajax is mijn eerste liefde, ik kwam er al op mijn negende binnen. Maar ik denk dat ik niet zal terugkeren, tenzij de club me vraag om terug te keren. Dan zal ik niet weigeren", geeft de hoofdpersoon aan.