Heracles bereikt akkoord met Italianen: Als hij er uitkomt, hebben we een deal

Heracles bereikt akkoord met Italianen: "Als hij er uitkomt, hebben we een deal"

05-01-2016 11:23
6

Heracles Almelo heeft met Atalanta Bergamo een akkoord bereikt over de transfer van Oussama Tannane. Het is nu aan de aanvaller zelf of hij wil verkassen naar de middenmoter uit de Serie A. Voetbal International meldt dat dinsdag. 

"Als Tannane er zelf ook uitkomt met Atalanta, hebben we een deal", aldus voorzitter Jan Smit. Tannane (21) zou ook in beeld zijn bij Galatasaray en Málaga. Mocht Tannane zelf akkoord gaan met een overstap naar Italië, dan gaat de nummer vier van de Eredivisie de markt op om een opvolger aan te trekken. "Als er een speler vertrekt, komen we getalsmatig in de problemen. We willen elke positie dubbel bezet hebben", legt trainer John Stegeman uit. 

VI schrijft verder dat een winterse transfer van Wout Weghorst inmiddels een stuk minder waarschijnlijk lijkt. Cardiff City meldde zich enkele weken geleden in Almelo met een bod op de spits. Het bedrag dat de Championship-formatie uit Wales wilde betalen voor Weghorst, voldeed echter bij lange na niet aan de vraagprijs van Heracles. Cardiff lijkt daarna te zijn afgehaakt.