Honda rekent af met 'beroerd' AC Milan: Trainers worden steeds ontslagen

Honda rekent af met 'beroerd' AC Milan: "Trainers worden steeds ontslagen"

05-01-2016 14:41
10

Keisuke Honda heeft zich in een interview met een Japanse krant hard uitgelaten over het beleid bij zijn club AC Milan. De international van Japan spreekt van een 'beroerde' situatie bij de gevallen grootmacht uit de Serie A. 

De 29-jarige Honda speelt sinds januari 2014 in Milaan. Sindsdien werden onder meer trainers Clarence Seedorf en Pipo Inzaghi ontslagen. "Toen ik hier arriveerde, had Milan het moeilijk. Ik wist dat ik het hier ook lastig zou krijgen", aldus de linkspoot in gesprek met Kyodo News. 

"Ik had niettemin de hoop dat de club, mede dankzij mijn inbreng, de weg omhoog zou vinden. Dat is niet gelukt", stelt Honda. "Trainers worden steeds ontslagen, maar het heeft niet geholpen. We doen het nu al jaren slecht."

"Natuurlijk, Milan heeft wereldwijd veel aanzien, maar het heeft nu ook geen zin om één of twee grote namen te gaan halen. We hebben het geprobeerd met Kaka, Robinho, Fernando Torres en Mario Balotelli. Welke grote speler moet er nu nog komen?", besluit de voormalig speler van VVV-Venlo.