Eagles trekt pijlsnelle buitenspeler aan: Vleugelflitser waar we naar zochten

Eagles trekt pijlsnelle buitenspeler aan: "Vleugelflitser waar we naar zochten"

09-01-2016 10:17
1

Darren Maatsen is de nieuwste aanwinst van Go Ahead Eagles. De vleugelflitser tekende zaterdag een contract voor anderhalf jaar bij de Eredivisie-degradant van afgelopen seizoen. In het contract is een optie voor een extra jaar opgenomen.

Eagles kon Maatsen, die in het verleden bij Excelsior, Ross County en FC Den Bosch speelde, transfervrij oppikken na diens vertrek bij Agia Napa uit Cyprus. Maatsen kocht zijn contract af om dichter bij zijn gezin te kunnen zijn. "Hij is snel, handig en een echte teamspeler. Darren is de vleugelflitser waarnaar we op zoek waren na het wegvallen van Mo Hamdaoui en Justin Mathieu", aldus Adrie Steenbergen, rvc-lid technische zaken van Eagles.

Wedden

Meer odds

"In de afgelopen jaren hebben we meerdere keren contact gehad met zijn zaakwaarnemer. Vorige maand ontvingen we van hem een belletje dat Darren transfervrij was. Toen hebben we snel gehandeld", vervolgt Steenbergen op de clubsite. Maatsen: "Go Ahead Eagles is echt een club met karakter. Een club ook met een fanatieke en betrokken achterban. Wat voor speler zij gaan zien? Nou, een speler die het voornamelijk van zijn snelheid en voorzet moet hebben. Go Ahead Eagles heeft een rijke historie met snelle buitenspelers, en ik ga er alles aan doen die lijn voort te zetten."