Update: Hiddink hoeft niet te rekenen op samenwerking met Drogba

Update: Hiddink hoeft niet te rekenen op samenwerking met Drogba

25-01-2016 10:01

Didier Drogba leek op weg naar een functie in de technische staf van Chelsea. De Ivoriaanse spits wilde de club van zijn hart uit de nood helpen, maar lijkt er nu toch een jaar bij te doen bij Montreal Impact.

Didier Drogba liet een tijdje geleden weten dat hij overwoog om zijn voetbalschoenen (al dan niet tijdelijk) aan de wilgen te hangen. De Ivoriaanse topspits wilde zijn favoriete club Chelsea uit de nood helpen door de technische staf te vervoegen. Montreal Impact gaf ook aan mee te willen werken aan en oplossing, al hoopte het wel dat de spits na het seizoen in Engeland zou terugkeren.

Al die plannen mogen voorlopig opgeborgen worden. Drogba liet op Twitter weten op weg te zijn naar Qatar, waar hij zich wil voorbereiden op het nieuwe seizoen bij Montreal Impact. Guus Hiddink lijkt dan ook nog even te moeten wachten op een samenwerking met de clublegende, die twee periodes bij Chelsea speelde.

Update 10:01 uur
Het blijkt dat Chelsea inderdaad niet bezig is met een terugkeer van Drogba. Dat heeft interim-manager Guus Hiddink laten doorschemeren. De 37-jarige Drogba keert niet op korte termijn terug. "Inderdaad, maar voor de langere termijn hebben we al gesproken over spelers die van grote invloed zijn op deze club. Zij zijn welkom", wijst Hiddink tegenover Sky Sports naar Drogba.