Djuricic houdt het voor gezien bij Benfica en geeft jawoord aan Anderlecht

Djuricic houdt het voor gezien bij Benfica en geeft jawoord aan Anderlecht

25-01-2016 12:58
3

De kogel is door de kerk. Filip Djuricic wordt voor enkele maanden speler van Anderlecht. Maandag wordt de oud-speler van sc Heerenveen officieel aan de pers voorgesteld. 

Anderlecht huurt de middenvelder annex aanvaller van Benfica, waar zijn contract komende zomer afloopt en hij dus niet meer zal terugkeren. Bij die ploeg was de Serviër op een zijspoor geraakt. Dit seizoen speelde hij slechts één keer mee in competitieverband. In totaal zat Djuricic deze jaargang maar vier keer bij de wedstrijdselectie. 

Wedden

Meer odds

Maandag om 17.30 uur stelt Anderlecht zijn nieuwste aanwinst aan de pers voor. Dat heeft de club bevestigd via Twitter. Bij Anderlecht hoopt Djuricic zijn loopbaan weer op de rails te krijgen. In Nederland kende Djuricic een uitstekende tijd bij sc Heerenveen. 

De overgang naar Benfica, in de zomer van 2013, mislukte. Djuricic werd daarom al snel uitgeleend aan FSV Mainz en Southampton. Ook in Duitsland en Engeland was hij weinig succesvol. Anderlecht hoopt met de speler de ontbrekende schakel richting de titel gevonden te hebben.