Manchester United krijgt nul op rekest: Ik wil gewoon bij Feyenoord blijven

Manchester United krijgt nul op rekest: "Ik wil gewoon bij Feyenoord blijven"

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2016 om 20:32di 26-01-2016 om 20:32

Ondanks dat Manchester United en Chelsea op de loer liggen, voelt Tahith Chong er niets voor om al naar het buitenland te vertrekken. De zestienjarige Feyenoorder verkiest een langer verblijf op Varkenoord boven een buitenlands avontuur.

"Feyenoord is en blijft mijn eerste keuze en we zijn nog in onderhandeling", zegt Chong tegenover FR12. "Het klopt dat Manchester United interesse in mij heeft, maar ik wil gewoon bij Feyenoord blijven. Er is absoluut geen sprake dat ik weg ga bij de club. Feyenoord gaat nu met een plan komen hoe ze mij de komende jaren zien binnen de club."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord is al langere tijd in onderhandeling met het management van de talentvolle aanvaller, maar die lopen wat stroever dan gebruikelijk. "Ik heb goede hoop dat het allemaal goed gaat komen en dat ik een contract ga tekenen bij Feyenoord", zegt Cde hoofdrolspeler.

Chong is een van origine Chinese aanvaller, die al een aantal jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord rondloopt. Manchester United zou hem op het spoor zijn gekomen toen de jonge spits afgelopen zomer meedeed aan een internationaal jeugdtoernooi op Carrington.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws