Twente haalt speler met krasje in huis: Ik schrok toen ik de video zag

Twente haalt speler met krasje in huis: "Ik schrok toen ik de video zag"

29-01-2016 16:46

FC Twente versterkte zich deze week officieel met Stefan Thesker. Een avondje uit zorgde ervoor dat de Duitse verdediger op de transferlijst stond bij zijn inmiddels ex-club Greuter Fürth.

Thesker ging eind 2015 op stap met een paar teamgenoten en misdroeg zich in de late uurtjes tegenover een portier. Dat nam Fürth hem niet in dank af en een verbanning naar het tweede elftal was het gevolg. De hoofdrolspeler is schuldbewust.

Wedden

Meer odds

"Ik schrok ook toen ik de video zag. Het was een grote fout van mij", reageert Thesker voor de camera van FC Twente TV. "Het was heel laat in de nacht, we waren uit met het team. Zoiets mag niet gebeuren en het kan ook niet. Maar ik moet verder."

Twente biedt hem een nieuwe kans. Thesker hoopt zich in Enschede van zijn beste kant te laten zien. "De mensen die mij hier leren kennen en al kennen, weten dat ik niet zo ben. Ik hoop dat het dus niet lang meer een thema is. Ik ga met FC Twente voor lijfsbehoud en dan hoop ik hier nog langer te blijven."

De aanwinst uit Duitsland speelde in het verleden al in de jeugd van Twente, waar hij samenwerkte met de huidige hoofdtrainer René Hake. Met de Enschedese club, die zestiende staat in de Eredivisie, hoopt hij zich de komende weken te ontworstelen van de degradatiezone.