Update: Spits tast in het duister over afgebroken onderhandelingen met Twente

Update: Spits tast in het duister over afgebroken onderhandelingen met Twente

31-01-2016 20:40
6

FC Twente jaagt op een nieuwe spits. De geplaagde nummer zestien van de Eredivisie wil zich voor het sluiten van de transfermarkt per se nog versterken met een extra goalgetter. Turkse media melden dat de Tukkers het oog hebben laten vallen op Batuhan Karadeniz. 

De 24-jarige Turk zit momenteel zonder club, nadat hij enkele weken geleden zijn contract bij Sivasspor liet ontbinden. Turkse media, waaronder NTV Spor, weten dat Twente al enkele dagen in gesprek is met Karadeniz over een contract. 

Wedden

Meer odds

De 1 meter 92 lange Karadeniz speelde in zijn carrière twee interlands. Zijn laatste wedstrijd voor de Turkse nationale ploeg dateert echter al uit 2008. De targetman was destijds zeventien jaar oud. Sinds 2008 versleet Karadeniz ook de nodige clubs. Hij kwam onder meer uit voor Besiktas, Trabzonspor en Eskişehirspor. 

Karadeniz zou overigens niet de enige offensieve aanwinst zijn die Twente op dit moment in het vizier heeft. In Spanje gonst het bericht dat de eredivisionist in onderhandeling is met Málaga over de verhuur van Adnane Tighadouini

Update 20.40 uur
FC Twente gaat zich sowieso níet versterken met Karadeniz. De spits laat zondag aan Twente Insite weten dat hij zelf graag naar Enschede wil komen, maar dat de Tukkers de contractonderhandelingen met hem hebben afgebroken. De tweevoudig international heeft van Twente geen uitleg gekregen over waarom de club nu van zijn komst afziet.