Transfer oud-Feyenoorder ketst af: contractontbinding het gevolg

Transfer oud-Feyenoorder ketst af: contractontbinding het gevolg

01-02-2016 16:28
3

Gill Swerts staat niet langer onder contract bij Notts County. Hij werd vorig seizoen door Ricardo Moniz naar de Engelse club gehaald, maar mocht vertrekken. Vorige week ketste een transfer naar Cyprus af en daarom is het contract van Swerts bij Notts County ontbonden.

"We hebben vorige week een aanbieding voor Gill ontvangen, maar de transfer ging op het laatste moment niet door. Dat was heel teleurstellend voor de speler", zei Jamie Fullarton, die aan het roer staat bij Notts County. "Het leidde tot een discussie tussen mijzelf en de speler. Die discussie leidde ertoe dat we tot de conclusie kwamen dat het voor beide partijen beter is om zonder elkaar verder te gaan."

"Hij is voor ons een op en top professional geweest, Gill zal gemist worden in de kleedkamer", gaat Fullarton tegenover Nottingham Post. "Helaas wil hij graag spelen in het eerste en ik kan hem op dit moment geen speeltijd garanderen. Maar natuurlijk wensen wij hem het beste voor de toekomst." Swerts tekende in de zomer een tweejarig contract en is nu transfervrij. Hij speelde in het verleden onder meer bij Excelsior, Feyenoord, Vitesse en NAC Breda.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s