Onbegrip voor getransformeerd Roda JC: Een merkwaardig verhaal

Onbegrip voor getransformeerd Roda JC: "Een merkwaardig verhaal"

02-02-2016 18:31
25

Roda JC had de smaak flink te pakken tijdens de winterse transferperiode. Maar liefst acht nieuwe spelers werden naar Kerkrade gehaald. Bij Roda JC is Edwin Gyasi vermoedelijk één van de spelers die wordt geslachtofferd.

Opmerkelijk, vindt zijn zaakwaarnemer Jan Streuer. "Tegen AZ (16 januari, tevens zijn laatste optreden namens Roda, red.) was hij de beste speler en had hij drie assists achter zijn naam kunnen hebben", zegt Streuer tegen Voetbal International. "Helaas wisten zijn ploeggenoten die mogelijkheden niet te benutten."

Wedden

Meer odds

Een week later koos trainer Darije Kalezic voor andere spelers. "Een week later zat Edwin ineens op de bank, weer een week later zat hij niet eens meer bij de selectie. Merkwaardig verhaal. Aan de andere kant: er zijn inmiddels nogal wat nieuwe spelers gekomen en dan zie je altijd dat die moeten spelen, of ze nou goed zijn of niet."

Roda JC, dat zich de afgelopen weken versterkte met onder meer Rydell Poepon, Mike van Duinen, Kristoffer Peterson en Jordy Buijs, neemt het zaterdagavond op tegen ADO Den Haag.