Dijkhuizen ontevreden over routinier: Alles bij elkaar genomen niet goed genoeg

Dijkhuizen ontevreden over routinier: "Alles bij elkaar genomen niet goed genoeg"

04-02-2016 20:05
2

NAC Breda haalde in de winterse transfermarkt Kevin van Diermen (Excelsior) naar Brabant toe. Door de komst van de verdediger raakt Michael Dingsdag (foto) zijn basisplaats kwijt. Trainer Marinus Dijkhuizen is al enige tijd niet tevreden over de routinier. 

"Dat heb ik hem in de winterstop al aangegeven. Alles bij elkaar genomen is het niet goed genoeg wat hij heeft laten zien", aldus de oefenmeester in gesprek met BN De Stem. "Dat heb ik hem in een persoonlijk gesprek ook duidelijk gemaakt. Daarom krijgt Van Diermen de voorkeur."

Ondertussen loopt Kevin Brands met een chagrijnig gezicht rond op de club. De aanvaller begon vorige week op de bank tijdens het duel met Helmond Sport (1-0 winst). "Ik ben teleurgesteld. Ik denk ook dat ik daar wel reden toe heb", laat Brands weten aan Omroep Brabant. 

"Ik scoorde twee doelpunten op rij en dan moet ik er opeens weer uit tegen Helmond Sport. Ik snap het eigenlijk niet. Ik denk dat als ik speel, dat ik een goed rendement heb, in elfhonderd minuten tien goals. Ik weet het niet."