Streppel na remise: Ik ben ontiegelijk blij dat hij weer op het veld staat

Streppel na remise: "Ik ben ontiegelijk blij dat hij weer op het veld staat"

Gepubliceerd: vrijdag 5 februari 2016 om 23:42vr 05-02-2016 om 23:42

Hoewel Willem II vrijdagavond een zeer povere wedstrijd speelde tegen Excelsior (0-0), was trainer Jurgen Streppel na afloop een tevreden man. Dat had alles te maken met de rentree van Bruno Andrade.

De 26-jarige Braziliaan brak op 15 augustus zijn scheenbeen tegen Ajax, maar is weer fit. "Hij was in het begin van het seizoen één van de smaakmakers van Willem II en de Eredivisie. Dat hij nu weer terug is, zijn we ontzettend blij mee", zei Streppel tegen FOX Sports. "Hopelijk is Bruno snel weer fit genoeg om negentig minuten te spelen, maar daar moeten we niet te snel mee zijn."

"Vandaag kon hij ook maar maximaal een kwartiertje spelen. Het liefst laat je hem dan niet spelen, maar nood breekt wet. Ik ben ontiegelijk blij dat hij weer op het veld staat", besloot de Willem II-coach. Bruno Andrade zelf kon zijn geluk niet op. "Een fantastisch gevoel, De supporters zongen mijn naam en de spelers en trainers hebben vertrouwen in mij."

Over de wedstrijd zelf was Streppel minder te spreken. Excelsior was de enige ploeg die aanspraak maakte op de winst, maar de Tilburgers hadden als excuus dat de vier vaste verdedigers ontbraken. "Ik moest een volledig nieuwe achterhoede installeren. Een huis begin je ook niet te bouwen bij het dak. Je begint bij de fundering, maar die ontbrak vandaag bij ons."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws