We zijn echter niet voor niets nummer één van de wereld, de borst mag vooruit

"We zijn echter niet voor niets nummer één van de wereld, de borst mag vooruit"

06-02-2016 13:19
4

Waar het Nederlands elftal komende zomer ontbreekt op het EK, zijn de verwachtingen bij de Belgen net als twee jaar geleden voor het wereldkampioenschap torenhoog. Eden Hazard vindt dat de Rode Duivels moeten inzetten op de titel in Frankrijk.

"Op het EK streven we naar het hoogst haalbare. Maar daar zijn een aantal ingrediënten voor nodig: iedereen moet top zijn en we hebben een beetje geluk nodig. We zijn echter niet voor niets nummer één van de wereld. De borst mag vooruit", aldus Hazard in La Gazette.

België strandde op het WK in Brazilië nog in de kwartfinale. "We hebben in elk geval meer ervaring dan twee jaar geleden. Als we op het WK tegen Argentinië op voorhand in ons kansen hadden geloofd, hadden we zelfs verder kunnen raken."

Zelf hoopt Hazard het ook goed te gaan doen. De aanvaller kampt al het hele seizoen met een vormdip bij Chelsea. "Ik weet dat er op het WK meer van mij verwacht werd, ik verwachtte ook zelf meer. Maar nu weet ik wat me te doen staat. Ik wil beter zijn op het EK dan op het WK."