Alberg voelt zich niet gewaardeerd bij ADO: Ik ga met pijn in het hart weg

Alberg voelt zich niet gewaardeerd bij ADO: "Ik ga met pijn in het hart weg"

11-02-2016 17:37
2

Roland Alberg gaat zijn voetbalgeluk beproeven in de Verenigde Staten bij Philadelphia Union. De voormalige middenvelder van ADO Den Haag was deze week nog even in de Hofstad om de laatste zaken te regelen. De 25-jarige Alberg neemt met pijn in het hart afscheid.

Alberg kwam ruim twee seizoenen uit voor ADO Den Haag, maar raakte dit seizoen op het tweede plan. "Het zijn hele mooie jaren geweest. Ik heb het tweeënhalf jaar naar mijn zin gehad. Het eerste jaar was wennen, maar na de winterstop bleef ADO Den Haag mede dankzij mijn goals in de Eredivisie", zegt Alberg tegen ADO Den Haag TV.

Zijn tweede seizoen bij de Residentieclub noemt Alberg de beste . "Met negen doelpunten en acht assists is het een prima periode geweest", vindt de middenvelder. "Dit seizoen is het er niet echt uitgekomen. Het is jammer dat ik de laatste tijd niet gewaardeerd ben. Dat doet wel een beetje pijn. Mensen hebben keuzes gemaakt en daar ben ik het niet altijd mee eens geweest."

Alberg besluit: "Dat is mijn recht. Ik mag mijn mening hebben. Ik ga hier nu met pijn in het hart weg. Ik gun ADO alle goeds en hoop dat ze Europees voetbal weten te halen."