Dat hij Jong PSV de voorkeur geeft boven de Eredivisie zegt wel wat

"Dat hij Jong PSV de voorkeur geeft boven de Eredivisie zegt wel wat"

12-02-2016 09:53
0

Clint Leemans kreeg vorige week de kans om van PSV over te stappen naar Willem II. Hij liet de aanbieding links liggen. Hjörtur Hermannsson kan de Eindhovenaren nog wel verlaten voor IFK Göteborg.

Pascal Jansen, trainer van Jong PSV, in het Eindhovens Dagblad over de situatie rond Leemans: "Hij kon vorige week een transfer maken en heeft Jong PSV de voorkeur gegeven boven een stap naar de Eredivisie. Dat wil wel iets zeggen en ik ben er trots op dat hij zich hier goed denkt te kunnen ontwikkelen. Een speler die in de kern ontevreden is, had dit misschien aangegrepen om te vertrekken."

"Clint werkt hard en wil dit halfjaar gebruiken om zich bij Jong PSV te ontwikkelen. Hij is ook voor de jongere spelers in het elftal van waarde." Dat geldt ook voor Menno Koch. "Ik ben er absoluut niet ongelukkig mee dat hij ook is gebleven. Met Menno en Clint hebben we jongens die al een paar seizoenen meedraaien en tientallen wedstrijden eerste divisie in de benen hebben."

Hermannsson kan Jong PSV wel verlaten voor Göteborg. Hij wil in het eerste voetballen om kans te maken op een selectie voor het EK 2016 in Frankrijk. PSV praat nog met de Zweedse club over een verhuurperiode met optie tot koop. Hermannsson werkte al wel een trainingsstage af bij zijn mogelijk nieuwe werkgever.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s