Cambuur-aanwinst 'heeft schijt': Ik speelde héél aardig, vond ook Hiddink

Cambuur-aanwinst 'heeft schijt': "Ik speelde héél aardig, vond ook Hiddink"

12-02-2016 10:17
8

Kevin van Veen maakte op deadlineday de overstap van Scunthorpe United naar SC Cambuur. Een maand geleden speelde hij nog tegen Chelsea. Nu maakt de spits zich met de formatie uit Leeuwarden op voor de strijd tegen degradatie. 

Scunthorpe en Van Veen mochten begin januari in het kader van de FA Cup aantreden op Stamford Bridge. "Toevallig speelde ik daar nog héél aardig ook, ik begreep dat Guus Hiddink dat ook vond", lacht Van Veen (24) in gesprek met De Telegraaf. 

Wedden

Meer odds

"Ik stond tegen Kurt Zouma, Gary Cahill en Branislav Ivanovic en had nog een penalty moeten krijgen. Ineens sta je zelf tegen zulke wereldspelers, voor 43.000 man"', blikt hij terug. "Voor dát soort dingen ben ik naar Engeland gegaan. In de FA Cup kun je de topclubs loten."

"Na afloop kreeg ik het shirt van Cesc Fabregas, daar had ik om gevraagd voor mijn Spaanse neefje. Ik heb ook die van Thibaut Courtois en kreeg het shirt van Diego Costa. Heel veel mensen vinden hem irritant, maar dat is óók een kwaliteit", vervolgt de targetman. "Al is hij niet mijn nummer één spits. Dat is Luis Suarez. Hij heeft de onbevangenheid waar ik zelf ook mee speel. Schijt aan alles hebben en doelgericht zijn. Twijfelen doe ik niet, nee."