Malheur houdt aan in Tilburg: Willem II verliest mogelijk derde speler

Malheur houdt aan in Tilburg: Willem II verliest mogelijk derde speler

25-02-2016 07:44
2

Willem II heeft er een groot probleem bij. Na de blessures van aanwinsten Bartholomew Ogbeche en Anouar Kali valt mogelijk ook Bruno Andrade weer weg. De aanvaller was net fit na een slepende knieblessure, maar moet een scan ondergaan.

Zo houdt de malheur aan bij de Tilburgers, die al de nodige pech hadden. Ogbeche staat buitenspel met een zware schouderblessure en Kali moet weken toekijken vanwege een spierblessure. Willem II laat volgens het Brabants Dagblad ook Andrade onderzoeken. Op donderdag ondergaat hij een MRI-scan naar aanleiding van bovenbeenklachten. Die komen vaak voor bij spelers die terugkeren van een zware knieblessure.

Andrade werd al niet opgenomen in de wedstrijdopstelling van afgelopen weekend, omdat hij klachten ondervond. Het is mogelijk dat de bovenbeenblessure hem toen al parten speelde. Ook Guus Joppen is nog niet inzetbaar; hij kampt met een knieblessure. Dat duurt inmiddels al enkele weken. Verder ontbrak Frank van der Struijk vanwege griep. Het is dan ook onrustig bij Willem II in aanloop naar de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Vitesse.