Memphis zorgt voor snikkende Deen: Beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld

Memphis zorgt voor snikkende Deen: "Beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2016 om 12:30vr 26-02-2016 om 12:30

Een dag na de 5-1 nederlaag tegen Manchester United in de Europa League komt FC Midtjylland op adem. André Romer erkent dat hij donderdagavond compleet zoek werd gespeeld door de beestachtig goede Memphis Depay.

De Deense rechtsback had geen antwoord op de trucs van Memphis, met twee gruwelijke panna's als resultaat. In de slotfase voegde de United-aanvaller daar nog een doelpunt aan toe. "Ik ben na een wedstrijd nog nooit zo dicht bij huilen geweest als nu", reageert Romer, die tot overmaat van ramp een rode kaart kreeg, in de Deense media.

"Memphis is de beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld. Het was moeilijk om iets te doen als iemand zó goed speelt. Hij is de beste. Hij kan alles", vervolgt de 22-jarige verdediger van Midtjylland. "Memphis gaat naar binnen, hij gaat naar buiten, speelde me horendol en gebruikte zijn snelheid om langs me op te gaan."

Romer hoopt te leren van de nachtmerrie op Old Trafford. "Ik heb heel lang uitgekeken naar deze wedstrijd. Dat het na de zege van vorige week niet lukt, is zonde. Ik sta weer met beide benen op de grond. Het was prachtig om in dit stadion te spelen, onvergetelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws