ADO in de ban van exotische transfer: Misschien is hij achter mijn rug bezig

ADO in de ban van exotische transfer: "Misschien is hij achter mijn rug bezig"

26-02-2016 15:26

ADO Den Haag staat naar verluidt op het punt zich te versterken met een Argentijnse verdediger. Martin Pavez wordt door Argentijnse en Boliviaanse media gelinkt aan de eredivisionist, maar Henk Fraser zegt van niets te weten.

De 27-jarige Pavez staat onder contract bij Real Potosi uit Bolivia en zou zich op kunnen maken voor een transfer. "Martin Pavez?’, herhaalt Fraser als hem door Omroep West wordt gevraagd of de verdediger de nieuwe aanwinst van ADO Den Haag is. "Ik hoop het. Ik ben wel gecharmeerd van Argentijnen", lacht de trainer. "Nee, ik ken Martin Pavez niet."

In Argentinië wordt gemeld dat Pavez binnenkort op het vliegtuig naar Nederland stapt. Gebeurt dat daadwerkelijk, dan zal dat zijn om de laatste plooien in de onderhandelingen glad te strijken. Fraser: "Ik moet je eerlijk zeggen dat ik daar niks over gehoord heb. Maar misschien is John Metgod (technisch manager, red.) achter mijn rug bezig. Dat kan ook. John is Spaanstalig. Of hij op de tango ook goed is? Uitstekend, onderschat John niet."