Feyenoord-huurling verdwijnt: Idee dat ik zwaar gestraft ben voor die fout

Feyenoord-huurling verdwijnt: "Idee dat ik zwaar gestraft ben voor die fout"

05-03-2016 09:24
2

Feyenoord-huurling Wessel Dammers hoopt dat hij tot de selectie van SC Cambuur behoort voor het uitduel met Feyenoord. Het is geen zekerheid, ondanks het feit dat de jongeling tot voor kort nog basisspeler was.

"Ik heb wel het idee dat ik zwaar gestraft ben voor die fout in de wedstrijd tegen FC Twente", blikt Dammers in gesprek met de Leeuwarder Courant terug op het omslagpunt. Onder de nieuwe trainer Marcel Keizer is hij erg met persoonlijke ontwikkeling bezig. "Ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling is het goed dat ik in Leeuwarden ben", zegt de verdediger, die bij Feyenoord een contract tot medio 2018 heeft.

"Ik wil slagen bij Feyenoord. Het zou mooi zijn als ik kan doorstromen zoals Sven van Beek dat gedaan heeft. Maar ik ben afhankelijk van wat er na dit seizoen bij Feyenoord gebeurt. Gaan jongens die op mijn positie spelen weg? Worden er nieuwe spelers gehaald?", vraagt Dammers zich nu al af. "Ik moet realistisch zijn. Als er voor mij geen mogelijkheden zijn veel speelminuten te maken, wat voor zin heeft het dan?"