Lampard adviseert 'slecht' Manchester United: Ik zou echt voor hém gaan

Lampard adviseert 'slecht' Manchester United: "Ik zou echt voor hém gaan"

07-03-2016 14:37
17

Manchester United zou er goed aan doen om Louis van Gaal zo snel mogelijk te vervangen door José Mourinho. Dat adviseert Frank Lampard maandag vanuit de Verenigde Staten.

De middenvelder van New York City FC, die in Engeland furore maakte in het shirt van Chelsea, denkt dat Manchester United en Mourinho perfect bij elkaar passen. De Portugees kan tegenwicht bieden aan het verwachte geweld van Pep Guardiola bij Manchester City.

"Stel: ik ben de baas bij Manchester United en ik zie dat Guardiola naar Manchester City vertrekt, dan staat Mourinho bovenaan mijn lijstje. Ik zou echt voor hém gaan", aldus Lampard in gesprek met The Mirror. "José haalt het beste uit zijn spelers en zal ook de beste spelers aantrekken."

De oud-international ziet dat het niet goed gaat met Manchester United sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson in 2013 en de entree van David Moyes en vervolgens Louis van Gaal. "Het is duidelijk dat de hele club er slecht uitziet. José is dan een goede optie, voor United én voor hemzelf. Ze passen bij elkaar."