Uittocht gaande in Arnhem: Erg blij dat we hem hebben weggeplukt bij Vitesse

Uittocht gaande in Arnhem: "Erg blij dat we hem hebben weggeplukt bij Vitesse"

Gepubliceerd: maandag 7 maart 2016 om 16:29ma 07-03-2016 om 16:29

Jon Dahl Tomasson werd maandag gepresenteerd als nieuwe assistent-bondscoach van Denemarken. De oud-Feyenoorder heeft het nodige betekend voor het Deense voetbal en bondscoach Age Hareide is dan ook blij dat Tomasson hem komt ondersteunen. Vitesse verliest daardoor na Peter Bosz nog een trainer.

Tomasson maakte in zijn tijd als speler liefst 52 goals namens het nationale team van Denemarken. "We leggen de nodige verantwoordelijkheden bij hem neer, hij moet ervoor zorgen dat we scherp voor het doel zijn", gaat Hareide van start tegenover TV2. "Ik ben erg blij dat we hem hebben weggeplukt bij Vitesse. We hadden enkele kandidaten op het oog, maar Jon was de assistent die we graag wilden."

"Zijn achtergrond maakt hem interessant. Hij heeft internationale ervaring als speler en nu ook ervaring als coach na zijn dienstverbanden in Nederland. Omdat hij in Nederland woont, kan hij gemakkelijk naar Deense spelers in Duitsland, Nederland en België kijken. Daarin kunnen we ook van hem profiteren", aldus de bondscoach van de Denen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws