'Real-scouts schuiven stille motor van verrassend Leicester naar voren'

13 maart om 14:44

Leicester City moet mogelijk tol betalen voor het succes in de Premier League. Real Madrid zou namelijk een transfer van de stille motor van de ploeg, N'Golo Kante, hebben overwogen. Scouts van de Madrilenen hebben hun zegje gedaan en de middenvelder naar voren geschoven, zo stelt El Pais.

De krant meldde dat in een artikel over Toni Kroos, die de voorbije maanden een neerwaartse spiraal te pakken heeft. Mede daarom koos manager Zinedine Zidane ook steeds vaker voor Casemiro. Het duidt er volgens het medium op dat er voor Kroos weinig perspectief bij De Koninklijke is én dat Real naar een opvolger voor de wereldkampioen kijkt.

Niet iedereen bij Real is echter overtuigd van Kante. Hij zou geen 'klassespeler' zijn. In het verleden deden geruchten de ronde dat Real het alleen ziet zitten in ware topspelers, die wereldberoemd zijn en een sterke uitstraling hebben. Leicester is daar ongetwijfeld niet rouwig om, want Kante speelt een belangrijke rol. Hij laat toppers als Jamie Vardy en Riyad Mahrez renderen.