NEC-uitblinker zaait twijfel over toekomst: 'Betekent niet dat ik morgen teken'

13 maart om 20:18

Dankzij een aantal geweldige saves van doelman Brad Jones sleepte NEC zondagmiddag een punt uit het vuur bij Ajax: 2-2. De Australische uitblinker genoot in de Arena, zo vertelde hij na het duel aan Omroep Gelderland. 

"Als je dit niet mooi vindt als voetballer, moet je stoppen. Dit was echt heerlijk. Misschien een beetje gelukkig dat we hier weg komen met een punt. Maar het maakt niet uit, de kranten schrijven morgen gewoon dat het 2-2 is geworden", aldus de goalie. "We hadden het even lastig na de rust. Dit was echt een teamprestatie. Het was talent tegen een goede mentaliteit. En op die manier hebben wij hun talenten kunnen afstoppen."

Jones tekende eerder dit jaar een contract dat hem tot 1 juli 2016 aan NEC bindt. Of de voormalig speler van Liverpool ook na de zomer in Nijmegen speelt, is nog maar de vraag. "Het is al in de pers gekomen dat we in gesprek zijn. Maar dat betekent niet dat er morgen al een contract wordt getekend. Zo gauw gaat het nooit. (...) Op dit moment heb ik het naar mijn zin. Dat is positief en we gaan verder praten en zien wel waar het op uitdraait."